Kajak
Stolni tenis
Kajak
 

Aktivni odmor

Ronilački centar Trogir

Na samo pet minuta šetnje uz more nalazi se ronilački centar Trogir.

Više od 30 ronilačkih lokacija nalazi se svega 15-80 minuta vožnje brodom od Okruga. To su ujedno najljepše lokacije na području srednje Dalmacije. Prilikom ronjenja moći ćete uživati u bojama bogatim zidovima, obraslima sa svim vrstama koralja, spužvi, špiljama, olupinama, te bogatoj flori i fauni prozirno čistog mora.

Više na www.trogirdivingcenter.com


Quad adventures

Povedite prijatelje i obitelj na avanturu koja se pamti!

Više na www.quad.hrRafting na Cetini

Dođite na kristalno čistu rijeku Cetinu i otkrijte njen slikovit i dojmljiv krajolik. Budite dio njenih prelijepih krajolika, čudesnih vodopada, veličanstvenih dubokih kanjona, slikovitih pećina i zelene šume. Ugodna trosatna vožnja pružit će Vam prekrasne i nezaboravne trenutke.

Više na www.rafting-pinta.com

Izleti
Svakodnevno se organiziraju jednodnevni izleti na okolne otoke i ostale zanimljive destinacije.
 
Trogir
Trogir je grad koji se smjestio na obali kaštelanskog zaljeva na otoku između Čiova i kopna. Ovo je grad-muzej u pravom smislu te riječi, bogat je kulturno povijesnim spomenicima, izvornom arhitekturom i lijepim ulicama zbog čega je i nazvan "Malom Venecijom" i upisan u UNESCO-v popis svjetske baštine.
 
Okrug Gornji
Okrug Gornji je tradicionalno dalmatinsko mjesto i turističko naselje na zapadnom dijelu otoka Čiova koji je povezan mostom s gradom Trogirom. Mjesto je bogato bujnom mediteranskom vegetacijom i prelijepim šljunčanim plažama sa plitkim morem koje je pogodno za obitelj s djecom.
 
Kontakt:
Buličićev bok 46
21223 Okrug Gornji - Trogir
Hrvatska
+385 21 886 591

Svim gostima i svim našim prijateljima želimo dobrodošlicu u zemlju tisuću otoka i tisuću razloga da je posjetite.