1 sa strane
2 mala
3
 

Izleti

Slapovi Krke

Skradinski buk se ubraja među najljepše sedrene slapove u Europi. Moguće ga je razgledati šetnjom kroz staze i mostove. Kod Skradina Krka utječe u more. Rijeka Krka je bogata različitim vrstama riba od kojih je 10 endema.

Više informacija možete naći na http://www.npkrka.hr/


Plitvička jezera

Plitvička jezera najpoznatiji su nacionalni park u Hrvatskoj ali i u Europi, te se ubrajaju među najljepše znamenitosti u svijetu. Obilje i raskoš vode, zvukovi koju proizvode slapovi, snaga i moć prirode koja izaziva strahopoštovanje, vjerojatno je prvo što ćete osjetiti kad se prvi put susretnete sa plitvičkim jezerima.

Više informacija možete naći na: http://www.np-plitvicka-jezera.hr


Dioklecianova palača: http://www.splitculture.hr
Salona: http://solin-info.com
Katedrala Sv. Jakova u Šibeniku: http://www.sibenik-tourism.hr

Trogir
Trogir je grad koji se smjestio na obali kaštelanskog zaljeva na otoku između Čiova i kopna. Ovo je grad-muzej u pravom smislu te riječi, bogat je kulturno povijesnim spomenicima, izvornom arhitekturom i lijepim ulicama zbog čega je i nazvan "Malom Venecijom" i upisan u UNESCO-v popis svjetske baštine.
 
Okrug Gornji
Okrug Gornji je tradicionalno dalmatinsko mjesto i turističko naselje na zapadnom dijelu otoka Čiova koji je povezan mostom s gradom Trogirom. Mjesto je bogato bujnom mediteranskom vegetacijom i prelijepim šljunčanim plažama sa plitkim morem koje je pogodno za obitelj s djecom.
 
Aktivni odmor
Svim našim gostima na raspolaganju je besplatno korištenje kajaka i stolnog tenisa.
 
Kontakt:
Buličićev bok 46
21223 Okrug Gornji - Trogir
Hrvatska
+385 21 886 591

Svim gostima i svim našim prijateljima želimo dobrodošlicu u zemlju tisuću otoka i tisuću razloga da je posjetite.