1 mala
2 mala
3 mala
 

Okrug Gornji

Okrug Gornji je tradicionalno dalmatinsko mjesto i turističko naselje na zapadnom dijelu otoka Čiova koji je povezan mostom s gradom Trogirom. Mjesto je bogato bujnom mediteranskom vegetacijom i prelijepim šljunčanim plažama sa plitkim morem koje je pogodno za obitelj s djecom. Na tim plažama se nalazi niz kafića i barova koji u večernjim satima okupljaju velik broj mladeži na raznim zabavama.

Arhipelag slikovitih otočića upotpunjuje ljepotu ovog mjesta a bezbroj malih uvala i plaža u neposrednoj blizini mjesta pružaju mir i tišinu ljubiteljima privatnosti.

Ljubitelji sporta mogu se okušati u ronjenju i istražiti ljepote Jadranskog podmorja, zaigrati tenis, košarku, nogomet, letjeti padobranima na mjesnoj plaži ili pak posjetiti okolne otoke malim brodicama.

Okrug Gornji je idealno mjesto za odmor obitelji s djecom i mlade željne zabave a neposredna blizina grada Trogira jamči niz zabavnih i kulturnih događanja.

U Okrugu Gornjem nalazi se mnoštvo restorana, konoba i drugih ugostiteljskih objekata s bogatim izborom izvornih dalmatinskih specijaliteta. Svim svojim gostima, uz obilje sunca i bistrog mora, nudi raznolike rekreativne sadržaje.

Sa svojih 2670 sunčanih sati godišnje jedno je od najprivlačnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj.

Izleti
Svakodnevno se organiziraju jednodnevni izleti na okolne otoke i ostale zanimljive destinacije.
 
Trogir
Trogir je grad koji se smjestio na obali kaštelanskog zaljeva na otoku između Čiova i kopna. Ovo je grad-muzej u pravom smislu te riječi, bogat je kulturno povijesnim spomenicima, izvornom arhitekturom i lijepim ulicama zbog čega je i nazvan "Malom Venecijom" i upisan u UNESCO-v popis svjetske baštine.
 
Aktivni odmor
Svim našim gostima na raspolaganju je besplatno korištenje kajaka i stolnog tenisa.
 
Kontakt:
Buličićev bok 46
21223 Okrug Gornji - Trogir
Hrvatska
+385 21 886 591

Svim gostima i svim našim prijateljima želimo dobrodošlicu u zemlju tisuću otoka i tisuću razloga da je posjetite.